LIV Lekker In je Vel

Coaching &  Ontspanningsreizen naar Portugal

Het Lekker In je Vel gevoel

Ook zo'n zin om even weg van de dagelijkse activiteiten helemaal tot jezelf te komen? Je kunt bij ons terecht voor een ontspannen reis waarin jouw zelfontwikkeling - het dichtbij jezelf komen - centraal staat. Wij nodigen je uit jezelf (her) te ontdekken. Je bent vrij om jouw (innerlijke) reis op eigen wijze vorm te geven. LIV Lekker In je Vel zorgt voor persoonlijke begeleiding op maat, afhankelijk van dat wat nodig is.

Wij verzorgen onze Coaching en Ontspanningsreizen in Portugal (Algarve) en maken daarbij optimaal gebruik van de omgeving -  natuur, strand/ zee, edelstenen, kruiden en kuurbaden - om jouw innerlijke reis te ondersteunen.

Onze reizen zijn gebaseerd op de 5 elementen-theorie. Door het dagelijks activeren van de 5 elementen (water, hout, vuur, aarde en metaal) -  door middel van activiteiten, behandelingen, ontspannings- en bewegingsmomenten en voedseladvies - ontstaat er intern evenwicht en vitaliteit. Het effect: een blokkade vrij, ontspannen en vitaal lichaam. Omdat ieder mens uniek is, start de reis met een persoonlijk 5 elementen vitaliteitsadvies. Dit advies geeft jouw inzicht in welke activiteiten/ elementen jouw ondersteunen en welke je dient aan te vullen om in evenwicht te zijn.

Naast het op maat stukje zijn er ook dagelijkse groepsactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelen, vitaliteitsoefeningen in de morgen en een avondmeditatie. Het werken aan een 'juiste' ademhaling - avondworkshop ademhalen - is een van de programma onderdelen die jou in staat stelt om oude ballast te laten gaan en ruimte te maken voor nieuwe energie en authenticiteit. De thermale warmwaterbronnen/ kuurbaden - die wij een dag bezoeken - ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. Niet onbelangrijk in een periode van transformatie. 

Je kunt bij ons kiezen uit 2 verzorgingstypes: half pension of sapvasten.

 

 

 

 

Hotel

Falesia hotel ligt op 800 meter van het prachtige brede zandstrand in het rustige plaatsje Pinhal do Concelho (nabij Albufeira, Algarve).  lees meer

Falesia - bridge

 
Gastvrouw


Ik ben Diana Jansen, 43 jaar en eigenaresse van LIV Lekker In je Vel. Ik heb een brede interesse in alles wat ontwikkeling en groei bevordert. Authenticiteit en vitaliteit zijn woorden die mij passen.
lees meer