LIV Lekker In je Vel

Coaching &  Ontspanningsreizen naar Portugal

Onze missie, ons doel

Onze missie is het begeleiden van mensen naar een energievol en authentiek leven: het lekker in je vel gevoel. Dit doen wij door te laten ervaren en door inzichten te geven en door kennis te delen. 

We richten ons daarbij op de 3 basisbehoeften van het lichaam: eten, bewegen en ontspannen, en dan met name de juiste balans tussen deze drie, voor jouw lichaam.

Onze dienstverlening is gebaseerd op de 5 elementen (water, hout, vuur, aarde, metaal) . De 5 elementen gaan uit van een holistische kijk op de mens en streeft naar evenwicht en vitaliteit door balans in de 5 organenparen en de bijbehorende emoties. Deze balans realiseren we in Portugal door onze 5 elementen-cyclus dagelijks 'rond' te houden.

Omdat ieder mens uniek is en weer andere dingen te doen heeft, is onze begeleiding op de persoon afgestemd,  op maat.

Een belangrijke voorwaarde om weer vitaal te kunnen zijn, is het 'schoon' worden (fysiek en emotioneel). Deze 'interne schoonmaak' is dan ook een belangrijk onderdeel van ons programma in Portugal.

 

Ons doel: Onze gasten begeleiden op weg naar authenticiteit en daarmee energie en vitaliteit. Ons middel: het laten ervaren van vitaliteit door de 5 elementen lifestyle - ontspannen, loslaten, zelfontwikkeling, voedingsadvies en bewegen op maat.
LIV Team - Portugal 

 

Hotel

Falesia hotel ligt op 800 meter van het prachtige brede zandstrand in het rustige plaatsje Pinhal do Concelho (nabij Albufeira, Algarve).  lees meer

Falesia - bridge

 
Gastvrouw


Ik ben Diana Jansen, 43 jaar en eigenaresse van LIV Lekker In je Vel. Ik heb een brede interesse in alles wat ontwikkeling en groei bevordert. Authenticiteit en vitaliteit zijn woorden die mij passen.
lees meer