LIV Lekker In je Vel

Coaching &  Ontspanningsreizen naar Portugal

Boekingsinformatie

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de reis, zal er telefonisch contact met je opgenomen worden. Tijdens dit gesprek bespreken we je verwachtingen en zal – voor de sapvast gasten - stilgestaan worden bij hoe je je optimaal kunt voorbereiden. De voorbereiding is voor sapvasters echt het halve werk. De reis start namelijk al met het aanpassen van je eetpatroon thuis, 3 dagen voordat wij je in Portugal verwelkomen. Ook staan we stil bij eventuele aanvullende dieetwensen, allergieën, fysieke klachten.

 

Boeken

Het boeken van de reis kan door middel van het sturen van een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag verblijfsperiode en telefoonnummer vermelden. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Mocht je liever telefonisch willen afstemmen dan kan dat op telefoonnummer 06-46732346 (Diana Jansen). 

De reissom bestaat uit:

  • ·       de transfer van en naar de luchthaven van Faro;
  • ·       het hotelverblijf;
  • ·       de maaltijden/ sappen;
  • ·       de programma onderdelen behorende bij het arrangement;

Ons standaardprogramma is gebaseerd op een verblijf van 8 dagen. Het is echter ook mogelijk om tegen betaling extra dagen bij te boeken. Dit kan natuurlijk alleen als er voldoende kamers beschikbaar zijn in de accommodatie.

Wij hebben er niet voor gekozen om de reis inclusief vliegtuigticket aan te bieden, omdat de data van het vertrek en de terugreis en de vertrekluchthaven samenhangen met persoonlijke voorkeur van onze gasten.

Voor het regelen van een ticket zijn er twee mogelijkheden: het ticket zelf regelen of het door ons laten verzorgen. Als wij het verzorgen, zullen we voordat we het ticket definitief boeken, persoonlijk contact opnemen om een definitief akkoord op prijs, luchthaven en tijdstip te vragen. Nadat de betaling door ons is ontvangen, boeken we het ticket definitief.

 

Betaalwijze

Bij de boeking is een aanbetaling van 10% van de totale reissom verplicht. Het restant bedrag dient uiterlijk 4 weken voor vertrek op onze rekening te zijn bijgeschreven.

 

Reispapieren

Nadat wij de volledige betaling hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging. Deze bevestiging dient als hotelvoucher en transfercoupon (van en naar luchthaven Faro). Nadat de volledige betaling van de tickets heeft plaatsgevonden, boeken we deze definitief. De tickets ontvang je uiterlijk 5 dagen voor vertrek via ons. Tenminste, als je de tickets ook via ons hebt geregeld.

Een luchtvaartmaatschappij mag tot kort voor vertrek de vliegtijden nog aanpassen. Hiervoor kan LIV geen verantwoordelijkheid dragen. Ook het verhogen van tarieven, belastingen door de maatschappij komt voor je eigen rekening.

 

Annuleren en verzekeren

Wij raden aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook een goede reisverzekering is aan te bevelen. Annuleringen dienen schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. plaats te vinden. Bij annuleringen bij meer dan 10 weken voor vertrekdatum, blijven de kosten van het ticket en de administratiekosten (10% van de reissom) van kracht.

Bij annulering zullen wij de volgende vergoedingen aanhouden:

  • Bij annulering tot 10 weken voor aanvang van de reis: 10% van de reissom; 
  • Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de reis: 50% van de reissom;
  • Bij annulering vanaf de 8ste dag voor aanvang van de reis: 100% van de reissom;


 

 

Hotel

Falesia hotel ligt op 800 meter van het prachtige brede zandstrand in het rustige plaatsje Pinhal do Concelho (nabij Albufeira, Algarve).  lees meer

Falesia - bridge

 
Gastvrouw


Ik ben Diana Jansen, 43 jaar en eigenaresse van LIV Lekker In je Vel. Ik heb een brede interesse in alles wat ontwikkeling en groei bevordert. Authenticiteit en vitaliteit zijn woorden die mij passen.
lees meer